Aurinko purkissa

(noin 5 dl valmista hilloa) 40 minuuttia
Herkullinen hillo luumuista, persikoista tai nektariineista ja aprikooseista sopii juustojenkin seuraan.
Aurinko purkissa
Arvioi: (1kpl)

Ainekset

  • 250 g luumuja
  • 2 persikkaa tai nektariinia
  • 5 aprikoosia
  • ½ pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
  • ½ punaista chiliä silputtuna
  • 1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria

1. Halkaise kuorimaveitsellä tai kalttaamalla kuoritut hedelmät, poista kivet ja pilko puolikkaat.

2. Sekoita hedelmäpalat ja hillosokeri kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä sekoitellen 6 minuuttia. Lisää chilisilppu ja vaniljasokeri keittämisen loppuvaiheessa.

3. Jäähdytä vartti ja kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje purkit ja säilytä jääkaapissa.

Nauti juustojen, paahtoleivän tai vaniljajäätelön kera.

Reseptin on laatinut

Dansukker