Ainekset
250 g luumuja
2 persikkaa tai nektariinia
5 aprikoosia
½ pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
½ punaista chiliä silputtuna
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Ohjeet
1. Halkaise kuorimaveitsellä tai kalttaamalla kuoritut hedelmät, poista kivet ja pilko puolikkaat.
2. Sekoita hedelmäpalat ja hillosokeri kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä sekoitellen 6 minuuttia. Lisää chilisilppu ja vaniljasokeri keittämisen loppuvaiheessa.
3. Jäähdytä vartti ja kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje purkit ja säilytä jääkaapissa.
Nauti juustojen, paahtoleivän tai vaniljajäätelön kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?