Aurinko purkissa

Herkullinen hillo luumuista, persikoista tai nektariineista ja aprikooseista sopii juustojenkin seuraan.

(noin 5 dl valmista hilloa)

PT40M

40 minuuttia

Arviot (25 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

250 g luumuja
2 persikkaa tai nektariinia
5 aprikoosia
½ pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
½ punaista chiliä silputtuna
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria

Ohjeet

1. Halkaise kuorimaveitsellä tai kalttaamalla kuoritut hedelmät, poista kivet ja pilko puolikkaat.

2. Sekoita hedelmäpalat ja hillosokeri kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi ja keitä sekoitellen 6 minuuttia. Lisää chilisilppu ja vaniljasokeri keittämisen loppuvaiheessa.

3. Jäähdytä vartti ja kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje purkit ja säilytä jääkaapissa.

Nauti juustojen, paahtoleivän tai vaniljajäätelön kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?