Aromikas kirsikkahillo

Tuoreista kirsikoista keitetty hillo maustetaan karvasmanteliöljyllä tai manteliliköörillä.

noin 1 litra

1 tunti

Arviot (213 kpl)

Ainekset

1 kg kirsikoita
3 tippaa karvasmanteliöljyä tai 1 dl mantelilikööriä
500 g Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Huuhdo ja valuta kirsikat. Halkaise hedelmät ja poista kivet. Kaada kivettömät kirsikat kattilaan, lisää karvasmanteliöljy tai likööri ja kuumenna varovasti. Kirsikoista irtoaa niin paljon mehua, ettei vettä tarvitse lisätä. Sekoita joukkoon hillosokeri ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja kaada puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.