Aromikas kirsikkahillo

noin 1 litra 1 tunti
Tuoreista kirsikoista keitetty hillo maustetaan karvasmanteliöljyllä tai manteliliköörillä.
Aromikas kirsikkahillo
Arvioi: (172kpl)

Ainekset

  • 1 kg kirsikoita
  • 3 tippaa karvasmanteliöljyä tai 1 dl mantelilikööriä
  • 500 g Dansukker Hillosokeria

Huuhdo ja valuta kirsikat. Halkaise hedelmät ja poista kivet. Kaada kivettömät kirsikat kattilaan, lisää karvasmanteliöljy tai likööri ja kuumenna varovasti. Kirsikoista irtoaa niin paljon mehua, ettei vettä tarvitse lisätä. Sekoita joukkoon hillosokeri ja keitä hiljalleen noin 15 minuuttia. Anna jäähtyä ja kaada puhtaisiin, kuumennettuihin tölkkeihin.

Reseptin on laatinut

Dansukker