Aprikoosipannacotta

Kuivatuilla aprikooseilla maustettu pannacotta tarjotaan mantelilastujen kera.

4–6 annosta

PT10M

10 minuuttia + 2 tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
7 kuivattua aprikoosia

Rapeat keksilastut

50 g voita tai margariinia
1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
3/4 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
50 g mantelijauhetta tai mantelirouhetta
3/4 dl vehnäjauhoja

Lisäksi

pieniä suklaamunia

Ohjeet

Mittaa kuohukerma ja hyytelösokeri Multi kattilaan. Pilko joukkoon kuivatut aprikoosit aivan pieniksi paloiksi. Kuumenna höyryämispisteeseen ja anna kiehua puoli minuuttia. Jaa liemi ja aprikoosit annoskulhoihin ja nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Valmista keksilastut (noin 30 kappaletta). Laita ainekset kattilaan ja kuumenna sekoittaen, kunnes rasva on sulanut. Jaa seoksesta pieniä nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jätä reilusti leviämisvaraa. Paista 175-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia. Anna jäähtyä hetki.

Koristele hyytyneet aprikoosipannacottat rapeilla keksilastuilla ja pienillä suklaamunilla.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.