Aprikoosipannacotta

Kuivatuilla aprikooseilla maustettu pannacotta tarjotaan mantelilastujen kera.

4–6 annosta

10 minuuttia + 2 tuntia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
7 kuivattua aprikoosia

Rapeat keksilastut

50 g voita tai margariinia
1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
3/4 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
50 g mantelijauhetta tai mantelirouhetta
3/4 dl vehnäjauhoja

Lisäksi

pieniä suklaamunia

Ohjeet

Mittaa kuohukerma ja hyytelösokeri Multi kattilaan. Pilko joukkoon kuivatut aprikoosit aivan pieniksi paloiksi. Kuumenna höyryämispisteeseen ja anna kiehua puoli minuuttia. Jaa liemi ja aprikoosit annoskulhoihin ja nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.

Valmista keksilastut (noin 30 kappaletta). Laita ainekset kattilaan ja kuumenna sekoittaen, kunnes rasva on sulanut. Jaa seoksesta pieniä nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jätä reilusti leviämisvaraa. Paista 175-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia. Anna jäähtyä hetki.

Koristele hyytyneet aprikoosipannacottat rapeilla keksilastuilla ja pienillä suklaamunilla.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.