Ainekset
5 dl kuohukermaa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
7 kuivattua aprikoosia
Rapeat keksilastut
50 g voita tai margariinia
1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
3/4 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
50 g mantelijauhetta tai mantelirouhetta
3/4 dl vehnäjauhoja
Lisäksi
pieniä suklaamunia
Ohjeet
Mittaa kuohukerma ja hyytelösokeri Multi kattilaan. Pilko joukkoon kuivatut aprikoosit aivan pieniksi paloiksi. Kuumenna höyryämispisteeseen ja anna kiehua puoli minuuttia. Jaa liemi ja aprikoosit annoskulhoihin ja nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi tai yön yli.
Valmista keksilastut (noin 30 kappaletta). Laita ainekset kattilaan ja kuumenna sekoittaen, kunnes rasva on sulanut. Jaa seoksesta pieniä nokareita leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Jätä reilusti leviämisvaraa. Paista 175-asteisessa uunissa noin 7 minuuttia. Anna jäähtyä hetki.
Koristele hyytyneet aprikoosipannacottat rapeilla keksilastuilla ja pienillä suklaamunilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?