Ainekset
200 g kuivattuja aprikooseja
200 g punaherukoita (pakaste)
1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
1 tl oliiviöljyä
1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
1 appelsiinin kuori ja puristettu mehu
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria rouhittuna
0,5 dl omenaviinietikkaa
1 dl Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Hienonna aprikoosit veitsellä ja anna punaherukoiden hieman sulaa. Kuori ja hienonna sipulit. Lämmitä kattilassa oliiviöljy ja lisää sipulit. Kuullota, kunnes sipulit ovat pehmenneet. Lisää aprikoosit, punaherukat, raastettu inkivääri, raastettu appelsiinin kuori ja mehu sekä suola, mustapippuri ja etikka. Kuumenna ja lisää sitten Hillosokeri samalla sekoittaen. Keitä miedolla lämmöllä 10–15 minuuttia. Purkita puhtaisiin purkkeihin ja säilytä jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.