Aprikoosi-punaherukkachutney

Kuivatuista aprikooseista ja pakastepunaherukoista valmistettua chutneyta maustaa appelsiini ja inkivääri.

n. 4 dl valmista chutneyta

PT40M

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g kuivattuja aprikooseja
200 g punaherukoita (pakaste)
1 salottisipuli
1 valkosipulinkynsi
1 tl oliiviöljyä
1 rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
1 appelsiinin kuori ja puristettu mehu
0,5 tl suolaa
0,5 tl mustapippuria rouhittuna
0,5 dl omenaviinietikkaa
1 dl Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Hienonna aprikoosit veitsellä ja anna punaherukoiden hieman sulaa. Kuori ja hienonna sipulit. Lämmitä kattilassa oliiviöljy ja lisää sipulit. Kuullota, kunnes sipulit ovat pehmenneet. Lisää aprikoosit, punaherukat, raastettu inkivääri, raastettu appelsiinin kuori ja mehu sekä suola, mustapippuri ja etikka. Kuumenna ja lisää sitten Hillosokeri samalla sekoittaen. Keitä miedolla lämmöllä 10–15 minuuttia. Purkita puhtaisiin purkkeihin ja säilytä jääkaapissa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!