Ainekset
Appelsiinisuklaakakku
150 g suklaata, mieluiten appelsiininmakuista
2 dl Dansukker Tomusokeria
0,5 dl kaakaojauhetta
150 g suolatonta voita
4 kananmunaa
1 rkl Dansukker Tomusokeria
Appelsiinisorbetti
1 1/2 dl vettä
75 g Dansukker Taloussokeria
5 dl puristettua appelsiinimehua
(tai tuoremehua)
1 sitruunan mehu
Passiohedelmäkastike
4 passiohedelmää
100 g Dansukker Taloussokeria
4 dl appelsiinimehua
Koristeluun
2 appelsiinia
Ohjeet
Appelsiinisuklaakakku
Laita uuni lämpenemään 170 asteeseen. Sulata suklaa, tomusokeri, kaakaojauhe ja voi vesihauteessa. Lisää munankeltuaiset ja vatkaa paksuksi seokseksi. Ota seos pois liedeltä ja sekoita, kunnes se on jäähtynyt ja tasaista. Vatkaa munanvalkuaiset ja tomusokeri paksuksi marengiksi ja sekoita se suklaaseokseen. Kaada valmis taikina pyöreään voideltuun vuokaan (halkaisija noin 23 cm). Paista 170 asteessa 30-40 minuuttia.
Appelsiinisorbetti
Keitä vesi ja sokeri. Keitä myös appelsiinimehu ja kuori vaahtoa, kunnes mehua on puolet jäljellä. Sekoita sokeriliemi appelsiinimehun kanssa ja lisää sitruunamehu. Siivilöi liemi. Laita seos jäätelökoneeseen tai pakastimeen ja sekoita usein.
Passiohedelmäkastike
Keitä appelsiinimehu ja sokeri paksuksi seokseksi. Kaavi passiohedelmien siemenet ja lisää ne seokseen. Jäähdytä seos. Leikkaa tarjoiluvaiheessa 2 appelsiinia siivuiksi. Marinoi siivut passiohedelmäkastikkeessa ja tarjoile appelsiinisuklaakakun ja sorbetin kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.