Ainekset
Appelsiinisuklaakakku
150 g suklaata, mieluiten appelsiininmakuista
2 dl Dansukker Tomusokeria
0,5 dl kaakaojauhetta
150 g suolatonta voita
4 kananmunaa
1 rkl Dansukker Tomusokeria
Appelsiinisorbetti
1 1/2 dl vettä
75 g Dansukker Taloussokeria
5 dl puristettua appelsiinimehua
(tai tuoremehua)
1 sitruunan mehu
Passiohedelmäkastike
4 passiohedelmää
100 g Dansukker Taloussokeria
4 dl appelsiinimehua
Koristeluun
2 appelsiinia
Ohjeet
Appelsiinisuklaakakku
Laita uuni lämpenemään 170 asteeseen. Sulata suklaa, tomusokeri, kaakaojauhe ja voi vesihauteessa. Lisää munankeltuaiset ja vatkaa paksuksi seokseksi. Ota seos pois liedeltä ja sekoita, kunnes se on jäähtynyt ja tasaista. Vatkaa munanvalkuaiset ja tomusokeri paksuksi marengiksi ja sekoita se suklaaseokseen. Kaada valmis taikina pyöreään voideltuun vuokaan (halkaisija noin 23 cm). Paista 170 asteessa 30-40 minuuttia.
Appelsiinisorbetti
Keitä vesi ja sokeri. Keitä myös appelsiinimehu ja kuori vaahtoa, kunnes mehua on puolet jäljellä. Sekoita sokeriliemi appelsiinimehun kanssa ja lisää sitruunamehu. Siivilöi liemi. Laita seos jäätelökoneeseen tai pakastimeen ja sekoita usein.
Passiohedelmäkastike
Keitä appelsiinimehu ja sokeri paksuksi seokseksi. Kaavi passiohedelmien siemenet ja lisää ne seokseen. Jäähdytä seos. Leikkaa tarjoiluvaiheessa 2 appelsiinia siivuiksi. Marinoi siivut passiohedelmäkastikkeessa ja tarjoile appelsiinisuklaakakun ja sorbetin kera.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!