Ainekset
4–6 (luomu)appelsiinia
50 g saksanpähkinöitä
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1/2 dl vettä
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1/2 tl jauhettua kanelia
Lisäksi
kevyesti vatkattua kermaa tai vaniljajäätelöä
Ohjeet
Pese yksi appelsiini huolellisesti. Leikkaa sen kuori ohuiksi suikaleiksi. Kuori kaikki appelsiinit ja poista valkoinen osa niiden pinnasta. Viipaloi appelsiinit tai leikkaa ne lohkoiksi. Pane appelsiinipalat pikkulautasille tai suurehkolle vadille. Rouhi saksanpähkinät ja ripottele appelsiinien päälle. Koristele kuorisuikaleilla. Sekoita siirappi, vesi, vaniljasokeri ja kaneli kattilassa ja kiehauta. Kaada liemi appelsiinien päälle.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?