Ainekset
6 dl vehnäjauhoja
1 tl soodaa
1 tl leivinjauhetta
1 tl suolaa
1 rkl Dansukker Taloussokeria
1 luomuappelsiinin raastettu kuori
1 dl appelsiinimehua
5 dl piimää
2 isoa kananmunaa
2 rkl juoksevaa margarinia, voisulaa tai öljyä
Paistamiseen
voita tai juoksevaa margarinia
Pinnalle
1 luomuappelsiinin raastettu kuori
1 dl appelsiinimehua
2 dl Dansukker Vaaleaa Siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia
Ohjeet
Pese appelsiinit. Raasta kuori. Keitä siirapin aineksia reippaalla lämmöllä viitisen minuuttia.
Mittaa pannukakkutaikinan kuivat ainekset kulhoon. Sekoita toisessa kulhossa munat, piimä, rasva ja appelsiinimehu. Lisää kuivat ainekset siivilän läpi seuloen kosteisiin aineksiin. Lisää lopuksi hyvin pestyn appelsiinin raastettu kuori. Anna taikinan vetäytyä viitisen minuuttia.
Paista lettu- tai blinipannulla pulskia pannukakkuja. Tarjoa appelsiinisiirapin kanssa.
Letut voi tarjota myös pakastemarjoista ja Dansukker Hillo-marmeladisokerista valmistetun hillon kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!