Ainekset
1 l maitoa
4 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
100 g sulatettua voita
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
yhden luomuappelsiinin kuoriraaste
Mansikka-granaattiomenahillo
250 g pakastemansikoita
250 g granaattiomenan siemeniä (pakaste)
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
yhden appelsiinin mehu
1 ½ dl Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon munat. Lisää vehnäjauhot ja suola sekoittaen. Lisää loput ainekset. Sekoita ja anna taikinan turvota mielellään noin puoli tuntia.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai isoon reunalliseen uunivuokaan. Paista 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia.
Valmista seuraksi hillo pannukakun kypsyessä tai vaikka jo edellisenä päivänä.
Mittaa kattilaan mansikat, granaattiomenan siemenet, vaniljasokeri ja appelsiinimehu. Kuumenna kiehumispisteeseen ja sekoita joukkoon hillosokeri. Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia.
Säilytä hillo suljetussa purkissa jääkaapissa ja tarjoa pannukakun seurana.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!