Ainekset
1 l maitoa
4 kananmunaa
5 dl vehnäjauhoja
1 tl suolaa
½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
100 g sulatettua voita
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
yhden luomuappelsiinin kuoriraaste
Mansikka-granaattiomenahillo
250 g pakastemansikoita
250 g granaattiomenan siemeniä (pakaste)
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
yhden appelsiinin mehu
1 ½ dl Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Mittaa maito kulhoon ja riko joukkoon munat. Lisää vehnäjauhot ja suola sekoittaen. Lisää loput ainekset. Sekoita ja anna taikinan turvota mielellään noin puoli tuntia.
Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tai isoon reunalliseen uunivuokaan. Paista 225-asteisen uunin keskiritilätasolla noin 30 minuuttia.
Valmista seuraksi hillo pannukakun kypsyessä tai vaikka jo edellisenä päivänä.
Mittaa kattilaan mansikat, granaattiomenan siemenet, vaniljasokeri ja appelsiinimehu. Kuumenna kiehumispisteeseen ja sekoita joukkoon hillosokeri. Anna kiehua hiljalleen noin viisi minuuttia.
Säilytä hillo suljetussa purkissa jääkaapissa ja tarjoa pannukakun seurana.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
![Britakakku](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fbritakakku.jpg&width=640&format=webp)
Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.
![Mustikkasuukkojäätelö](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fsyltgrottsglass.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse jäätelöä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.
![Limettipannacotta](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fvaniljpannacotta.jpg&width=640&format=webp)
Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.
![Tee itse hilloa ja mehua](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fImages%2fInspiration%2fhillo_fiilis2.jpg&width=640&format=webp)
Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.
![Mökkiläisen mustikkapiiras](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2ffi-m-mustikkapiirakka.jpg&width=640&format=webp)
Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.
![Kevyt viinimarja-minttuvaahto](/Admin/Public/GetImage.ashx?image=%2fFiles%2fproduct-cataloge%2frecipe_large%2fredcurrant_mint.jpg&width=640&format=webp)
Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.