Ainekset
5 dl kuohukermaa TAI (täys)maitoa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl hyvin pestyn luomuappelsiinin kuoriraastetta
1/2 appelsiinin puristettu mehu
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Lisäksi
1–2 keltaista kiivihedelmää
1 dl tummia viinirypäleitä
Kirkas hyytelö
2 dl vettä
1/2 appelsiinin puristettu mehu
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
Ohjeet
Mittaa kaikki ainekset kasariin. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua noin minuutti. Jaa hieman jäähtynyt seos jälkiruokamaljoihin ja nosta jääkaappiin hyytymään.
Kuori ja paloittele kiivit ja pese viinirypäleet. Jaa ne hyytyneiden annosten pinnalle.
Keitä päälle kirkas hyytelö. Mittaa ainekset kasariin ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua noin minuutti. Jaa hieman jäähtynyt seos annosten päälle ja nosta hetkeksi jääkaappiin ennen tarjoilua.
Vinkki!
Valmista pannacotta jo edellisenä päivänä jääkaappiin hyytymään.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!