Appelsiinipannacotta

Appelsiinilla maustettu pannacotta tarjotaan hyytelöityjen kiivien ja viinirypäleiden kera.

3 annosta

PT1H

3 tuntia

Arviot (11 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kuohukermaa TAI (täys)maitoa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl hyvin pestyn luomuappelsiinin kuoriraastetta
1/2 appelsiinin puristettu mehu
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Lisäksi

1–2 keltaista kiivihedelmää
1 dl tummia viinirypäleitä

Kirkas hyytelö

2 dl vettä
1/2 appelsiinin puristettu mehu
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Ohjeet

Mittaa kaikki ainekset kasariin. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua noin minuutti. Jaa hieman jäähtynyt seos jälkiruokamaljoihin ja nosta jääkaappiin hyytymään.

Kuori ja paloittele kiivit ja pese viinirypäleet. Jaa ne hyytyneiden annosten pinnalle.

Keitä päälle kirkas hyytelö. Mittaa ainekset kasariin ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua noin minuutti. Jaa hieman jäähtynyt seos annosten päälle ja nosta hetkeksi jääkaappiin ennen tarjoilua.

Vinkki!
Valmista pannacotta jo edellisenä päivänä jääkaappiin hyytymään.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!