Appelsiinipannacotta

3 annosta
Appelsiinipannacotta
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

5 dl kuohukermaa TAI (täys)maitoa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl hyvin pestyn luomuappelsiinin kuoriraastetta
1/2 appelsiinin puristettu mehu
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Lisäksi

1–2 keltaista kiivihedelmää
1 dl tummia viinirypäleitä

Kirkas hyytelö

2 dl vettä
1/2 appelsiinin puristettu mehu
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Mittaa kaikki ainekset kasariin. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua noin minuutti. Jaa hieman jäähtynyt seos jälkiruokamaljoihin ja nosta jääkaappiin hyytymään.

Kuori ja paloittele kiivit ja pese viinirypäleet. Jaa ne hyytyneiden annosten pinnalle.

Keitä päälle kirkas hyytelö. Mittaa ainekset kasariin ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua noin minuutti. Jaa hieman jäähtynyt seos annosten päälle ja nosta hetkeksi jääkaappiin ennen tarjoilua.

Vinkki!
Valmista pannacotta jo edellisenä päivänä jääkaappiin hyytymään.

 

Reseptin on laatinut

Dansukker