Appelsiinipannacotta ja mansikkasorbetti

Juhlava ja herkullinen jälkiruoka appelsiininkuorella maustetusta pannacotasta ja pakastemansikoista.

5–6 annosta

5 minuuttia + hyytyminen + jäätyminen

Arviot (119 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Pannacotta
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
5 dl kuohukermaa
½ luomuappelsiinin raastettu kuori

Mansikkasorbetti
1 dl appelsiinista puristettua mehua
½ dl Dansukker Glukoosisiirappia
1 ps (250 g) mansikoita, pakaste 

Ohjeet

Sekoita hyytelösokeri Multi ja kerma kattilassa. Kuumenna kiehuvaksi sekoitellen ja keitä puoli minuuttia. Sekoita appelsiinin kuoriraaste joukkoon ja kaada seos annoskulhoihin. Siirrä annoskulhot jääkaappiin ja anna hyytyä vähintään pari tuntia tai yön yli jääkaapissa. Annostele mansikkasorbettia pannacotta-annosten päälle juuri ennen tarjoamista.

Laita tyhjä kulho pakastimeen kylmenemään. Kiehauta appelsiinimehu ja glukoosisiirappi. Mittaa jäiset marjat leikkuuterällä varustettuun monitoimikoneeseen, soseuta täydellä teholla ja lisää kuuma neste nopeasti joukkoon. Ota astia pakastimesta ja siirrä sorbetti kulhoon ja anna jäätyä pakastimessa noin 30 minuuttia.

Resepti: Teemu Aura

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!