Appelsiinipannacotta

Appelsiinilla maustettu pannacotta tarjotaan hyytelöityjen kiivien ja viinirypäleiden kera.

3 annosta

PT1H

3 tuntia

Arviot (11 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

5 dl kuohukermaa TAI (täys)maitoa
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia
1 tl hyvin pestyn luomuappelsiinin kuoriraastetta
1/2 appelsiinin puristettu mehu
1 tl Dansukker Vaniljasokeria

Lisäksi

1–2 keltaista kiivihedelmää
1 dl tummia viinirypäleitä

Kirkas hyytelö

2 dl vettä
1/2 appelsiinin puristettu mehu
1 dl Dansukker Hyytelösokeri Multia

Ohjeet

Mittaa kaikki ainekset kasariin. Kuumenna kiehuvaksi ja anna kiehua noin minuutti. Jaa hieman jäähtynyt seos jälkiruokamaljoihin ja nosta jääkaappiin hyytymään.

Kuori ja paloittele kiivit ja pese viinirypäleet. Jaa ne hyytyneiden annosten pinnalle.

Keitä päälle kirkas hyytelö. Mittaa ainekset kasariin ja kuumenna kiehuvaksi. Anna kiehua noin minuutti. Jaa hieman jäähtynyt seos annosten päälle ja nosta hetkeksi jääkaappiin ennen tarjoilua.

Vinkki!
Valmista pannacotta jo edellisenä päivänä jääkaappiin hyytymään.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?