Ainekset
3 luomuappelsiinia (0,7 kg)
1 luomusitruuna (150 g)
500 g Dansukker Hillosokeria TAI 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
Ohjeet
Pese appelsiinit ja sitruuna huolellisesti lämpimällä vedellä ja harjalla ja kuori ne kuorimaveitsellä. Vältä kuorimasta valkoista osaa. Leikkaa keltainen kuoriosa läpikuultaviksi suikaleiksi. Kiehauta väljässä vedessä ja siivilöi.
Poista kuorituista hedelmistä valkoinen kuori- ja keskiosa. Paloittele hedelmäliha mahdollisimman ohuiksi lohkoiksi. Kaada hedelmäpalat esim. lasikulhoon ja peitä kannella tai muovikelmulla.
Käytä mikroaaltouunia täydellä teholla (650 W) 6 minuuttia. Sekoita sokeri joukkoon. Nosta kulho takaisin mikroaaltouuniin ilman kantta ja käytä uunia 10 minuuttia 2/3 teholla. Sekoita kuorisuikaleet marmeladin joukkoon. Tölkitä hyvin pestyihin, kuumennettuihin tölkkeihin ja sulje kannet.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?