Appelsiinimarmeladi mikroaaltouunissa

Appelsiinimarmeladia voi tehdä pienen annoksen helposti mikroaaltouunissa.

30 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Ainekset

3 luomuappelsiinia (0,7 kg)
1 luomusitruuna (150 g)
500 g Dansukker Hillosokeria TAI 1 pkt (330 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria

Ohjeet

Pese appelsiinit ja sitruuna huolellisesti lämpimällä vedellä ja harjalla ja kuori ne kuorimaveitsellä. Vältä kuorimasta valkoista osaa. Leikkaa keltainen kuoriosa läpikuultaviksi suikaleiksi. Kiehauta väljässä vedessä ja siivilöi.

Poista kuorituista hedelmistä valkoinen kuori- ja keskiosa. Paloittele hedelmäliha mahdollisimman ohuiksi lohkoiksi. Kaada hedelmäpalat esim. lasikulhoon ja peitä kannella tai muovikelmulla.

Käytä mikroaaltouunia täydellä teholla (650 W) 6 minuuttia. Sekoita sokeri joukkoon. Nosta kulho takaisin mikroaaltouuniin ilman kantta ja käytä uunia 10 minuuttia 2/3 teholla. Sekoita kuorisuikaleet marmeladin joukkoon. Tölkitä hyvin pestyihin, kuumennettuihin tölkkeihin ja sulje kannet.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.