Appelsiinikääretorttu

Herkullisessa suklaakääretortussa on appelsiinin makuinen hillotäyte ja kuorrutus.

noin 12 annosta

PT25M

25 minuuttia

Arviot (21 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 munaa
1 1/2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 dl perunajauhoja
1 dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
2 tl leivinjauhetta
Täyte
n. 150 g appelsiinihilloa
(1 dl vaahdotettua kermaa, Dansukker Vaniljasokerilla maustettuna)
Pinnalle
n. 200 g Dansukker Tomusokeria
appelsiinista puristettua mehua
sokeroituja appelsiininkuoripaloja

Ohjeet

Vaahdota munat ja sokeri kuohkeaksi. Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet. Levitä taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 225 asteisessa uunissa noin 7 minuuttia, kumoa leivinpaperille tai keittiöpyyhkeen päälle.

Levitä pinnalle appelsiinihillo. Jos käytät täytteeseen myös kermaa, levitä se vasta jäähtyneelle torttulevylle. Kääri torttu tiukalle rullalle.

Sekoita tomusokerin joukkoon appelsiinista puristettua mehua sen verran, että saat tasaisen tahnan. Kaada se tortun pinnalle ja levitä lastalla. Koristele sokeroiduilla appelsiininkuoripaloilla. Nosta kylmään vetäytymään ennen tarjoilua. 

Appelsiinihillojen ohjeita

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?