Appelsiinihillo

Appelsiinihillo maustetaan vaniljasokerilla ja appelsiiniliköörillä. Kokeile myös tähtianista.

4–5 pientä purkkia

1 tunti

Arviot (114 kpl)

Ainekset

2 ½ kg (8–9 kpl) appelsiineja
yhden (luomu)appelsiinin kuoriraaste
(2 tähtianista)
1 kg Dansukker Hillosokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 rkl Cointreau-appelsiinilikööriä

Ohjeet

Pese yksi appelsiini ja raasta kuori hienoksi. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi ja kuutioi pieniksi kuutioiksi. Voit myös soseuttaa hedelmälihan sauvasekoittimella. Laita kaikki ainekset kerralla kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä miedolla lämmöllä 10–15 minuuttia välillä sekoittaen. Anna hillon jäähtyä noin puoli tuntia ja kuori mahdollisesti pinnalle muodostunut vaahto pois. Jaa hillo kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä mielellään kylmässä.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.