Ainekset
2 ½ kg (8–9 kpl) appelsiineja
yhden (luomu)appelsiinin kuoriraaste
(2 tähtianista)
1 kg Dansukker Hillosokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
3 rkl Cointreau-appelsiinilikööriä
Ohjeet
Pese yksi appelsiini ja raasta kuori hienoksi. Leikkaa appelsiinit kalvottomiksi ja kuutioi pieniksi kuutioiksi. Voit myös soseuttaa hedelmälihan sauvasekoittimella. Laita kaikki ainekset kerralla kattilaan ja kuumenna kiehuvaksi. Keitä miedolla lämmöllä 10–15 minuuttia välillä sekoittaen. Anna hillon jäähtyä noin puoli tuntia ja kuori mahdollisesti pinnalle muodostunut vaahto pois. Jaa hillo kuumennettuihin purkkeihin ja säilytä mielellään kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?