Ainekset
500 g appelsiineja lohkoina (= noin 1 kg kuorellisia appelsiineja)
1 luomulimetin mehu ja raastettu kuori
75 g raastettua valkosuklaata
4 rkl Cointreau-appelsiinilikööriä
500 g Dansukker Hillosokeria
(2 rkl hasselpähkinärouhetta)
Ohjeet
Leikkaa appelsiineista molemmat päät pois. Aseta hedelmä tukevasti leikkuulaudalle toinen leikkuupinta tasoa vasten. Leikkaa kuori irti terävällä veitsellä niin, että myös uloin kalvo leikkaantuu irti. Ota hedelmä käteen ja irrottele pienellä veitsellä lohkot kalvoista kattilaan.
Lisää limettimehu ja kuoriraaste. Kuumenna ja lisää hillosokeri. Sekoita ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää valkosuklaaraaste ja likööri sekä halutessasi hasselpähkinärouhe. Keitä vielä noin 5 minuuttia. Kuori vaahto. Purkita kuumana puhtaaseen purkkiin ja sulje kansi. Säilytä jääkaapissa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!