Appelsiini-valkosuklaamarmeladi

Appelsiiniliköörillä ja valkosuklaalla maustettu makoisa appelsiinimarmeladi.

noin 8 dl

PT40M

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g appelsiineja lohkoina (= noin 1 kg kuorellisia appelsiineja)
1 luomulimetin mehu ja raastettu kuori
75 g raastettua valkosuklaata
4 rkl Cointreau-appelsiinilikööriä
500 g Dansukker Hillosokeria
(2 rkl hasselpähkinärouhetta)

Ohjeet

Leikkaa appelsiineista molemmat päät pois. Aseta hedelmä tukevasti leikkuulaudalle toinen leikkuupinta tasoa vasten. Leikkaa kuori irti terävällä veitsellä niin, että myös uloin kalvo leikkaantuu irti. Ota hedelmä käteen ja irrottele pienellä veitsellä lohkot kalvoista kattilaan.

Lisää limettimehu ja kuoriraaste. Kuumenna ja lisää hillosokeri. Sekoita ja keitä miedolla lämmöllä noin 10 minuuttia. Lisää valkosuklaaraaste ja likööri sekä halutessasi hasselpähkinärouhe. Keitä vielä noin 5 minuuttia. Kuori vaahto. Purkita kuumana puhtaaseen purkkiin ja sulje kansi. Säilytä jääkaapissa.
 

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!