Appelsiini-omenamarmeladi

Appelsiinit ja omenat sopivat myös samaan marmeladipurkkiin soseutettuna tai paloiteltuna.
Appelsiini-omenamarmeladi
Arvioi: (1kpl)

Ainekset

500 g appelsiineja (kuorittuina)
500 g omenia (kuorittuina ja siemenkodat poistettuina)
500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria

Kuori hedelmät, poista siemenet ja appelsiineista myös kuoren valkoinen osa. Soseuta paloitellut hedelmät yhdessä monitoimikoneella tai sauvasekoittimella. Voit myös leikata hedelmät pieniksi kuutioiksi. Kaada sose kattilaan ja sekoita joukkoon hillosokeri. Keitä ilman kantta 15 minuuttia välillä sekoittaen. Anna marmeladin jäähtyä noin 20 minuuttia. Pane pieniin purkkeihin ja anna hyytyä kylmässä.

Reseptin on laatinut

Dansukker