Appelsiini-omenamarmeladi

Appelsiinit ja omenat sopivat myös samaan marmeladipurkkiin soseutettuna tai paloiteltuna.

PT55M

1 tunti

Arviot (29 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g appelsiineja (kuorittuina)
500 g omenia (kuorittuina ja siemenkodat poistettuina)
500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Kuori hedelmät, poista siemenet ja appelsiineista myös kuoren valkoinen osa. Soseuta paloitellut hedelmät yhdessä monitoimikoneella tai sauvasekoittimella. Voit myös leikata hedelmät pieniksi kuutioiksi. Kaada sose kattilaan ja sekoita joukkoon hillosokeri. Keitä ilman kantta 15 minuuttia välillä sekoittaen. Anna marmeladin jäähtyä noin 20 minuuttia. Pane pieniin purkkeihin ja anna hyytyä kylmässä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?