Ainekset
500 g appelsiineja (kuorittuina)
500 g omenia (kuorittuina ja siemenkodat poistettuina)
500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Kuori hedelmät, poista siemenet ja appelsiineista myös kuoren valkoinen osa. Soseuta paloitellut hedelmät yhdessä monitoimikoneella tai sauvasekoittimella. Voit myös leikata hedelmät pieniksi kuutioiksi. Kaada sose kattilaan ja sekoita joukkoon hillosokeri. Keitä ilman kantta 15 minuuttia välillä sekoittaen. Anna marmeladin jäähtyä noin 20 minuuttia. Pane pieniin purkkeihin ja anna hyytyä kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.