Ainekset
500 g appelsiineja (kuorittuina)
500 g omenia (kuorittuina ja siemenkodat poistettuina)
500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
Kuori hedelmät, poista siemenet ja appelsiineista myös kuoren valkoinen osa. Soseuta paloitellut hedelmät yhdessä monitoimikoneella tai sauvasekoittimella. Voit myös leikata hedelmät pieniksi kuutioiksi. Kaada sose kattilaan ja sekoita joukkoon hillosokeri. Keitä ilman kantta 15 minuuttia välillä sekoittaen. Anna marmeladin jäähtyä noin 20 minuuttia. Pane pieniin purkkeihin ja anna hyytyä kylmässä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?