Ainekset
500 g pakastemansikoita
2 suurta banaania
8 dl appelsiinimehua
2 ½ dl Dansukker Hyytelösokeria
Koristeeksi marenkeja
3 valkuaista
½ tl etikkaa tai sitruunamehua
1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
Ohjeet
Erota kananmunan keltuaiset valkuaisista huolellisesti. Pienikin määrä keltuaista estää kuohkean valkuaisvaahdon syntymisen. Vaahdota valkuaiset puhtaassa, rasvattomassa teräs-, lasi- tai posliinikulhossa.
Vatkaa valkuaisia hieman. Lisää tilkka etikkaa tai sitruunamehua. Lisää sokeria vähitellen koko ajan valkuaisia vaahdottaen. Vatkaa kunnes vaahto on kovaa, kiiltävää ja niin kiinteää, että kulhon voi kääntää ylösalaisin vaahdon valumatta.
Tee valkuaisvaahdosta leivinpaperille pursottamalla tai lusikalla nostellen sen kokoisia ja muotoisia marenkeja kuin haluat. Kuivata marenkeja miedossa lämmössä, 75 astetta, noin 2 tuntia.
Jaa jäiset mansikat ja banaaniviipaleet annosmaljoihin.
Kiehauta appelsiinimehu. Sekoita hyytelösokeri mehuun ja kiehauta.
Kaada hyytelö maljoihin. Jäähdytä ja koristele marengeilla.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.