Ainekset
500 g mansikoita (tuore tai pakaste)
0,25 dl vettä
250 g Dansukker Hillosokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 (luomu)appelsiinin kuoriraaste
Ohjeet
1. Perkaa ja paloittele mansikat. Käytä pakastemansikat puolisulaneina.
2. Kuumenna mansikat ja vesi kattilassa höyryäviksi.
3. Sekoita joukkoon hillosokeri, vaniljasokeri ja kuoriraaste, kuumenna kiehuvaksi ja keitä hilloa kevyesti poreilllen 10–15 minuuttia välillä sekoittaen. Kuori vaahto.
4. Anna hillon jäähtyä puolisen tuntia, kunnes marjat eivät enää nouse pintaan. Sekoita pari kertaa jäähtymisen aikana.
5. Kaada hillo puhtaaseen kuumennettuun purkkiin (tai kahteen pieneen) ja sulje hyvin. Hillo hyytyy lopullisesti noin vuorokaudessa. Säilytä mieluiten viileässä.
Resepti ja kuva: Ilona Tjurin
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!