Ainekset
Pohja
3 ½ dl vehnäjauhoja
½ dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria tai Ruokokidesokeria
2–3 tl Dansukker Vaniljasokeria
150 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
Täyte
yhden appelsiinin raastettu kuori
3 dl kuohukermaa
175 g voita tai margariinia
2 dl Dansukker Fariinisokeria tai Ruokokidesokeria
½ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1 rkl appelsiinivettä tai
appelsiiniaromia varovasti annostellen
Pinnalle
200 g appelsiinikrokanttisuklaata
Ohjeet
1. Mittaa pohjan ainekset kulhoon ja sekoita keskenään tasaiseksi taikinaksi. Vuoraa 20 x 30 cm kokoinen uunivuoka leivinpaperilla ja painele taikina vuokaan. Paista uunin keskitasolla 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
2. Valmista täyte. Pese appelsiini huolellisesti ja raasta kuori. Mittaa täytteen ainekset kattilaan ja keitä hiljalleen 15–20 minuuttia, kunnes kinuski sakenee. Levitä appelsiinikinuski paistetun pohjalevyn päälle. Anna jähmettyä hetki jääkaapissa.
3. Paloittele suklaa lautaselle ja sulata mikroaaltouunissa puolen minuutin erissä välillä sekoitellen, kunnes suklaa on sulanut. Levitä suklaa kinuskin päälle. Laita jääkaappiin jähmettymään. Leikkaa terävällä veitsellä sopiviksi annospaloiksi. Säilytä jääkaapissa tarjoiluhetkeen saakka.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?