Appelsiini-inkiväärihillo

Appelsiini-inkiväärihillo muastetaan kuivatulla inkiväärillä ja vaniljalla.

PT40M

35 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

6 (luomu)appelsiinia
1/2 pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
3 kuivattua inkiväärin palaa
1 dl sitruunabasilikaa tai -melissaa silputtuna

Ohjeet

Pese kaksi appelsiinia ja raasta niistä keltainen kuoriosa. Kuori ja leikkaa samat appelsiinit kuorettomiksi lohkoiksi ja kuutioi lohkot. Halkaise neljä appelsiinia ja purista niistä mehut. Kuutioiden ja mehun määrä on yhteensä noin 500 g.

Pane appelsiinimehu, kuoriraaste, hillo-marmeladisokeri ja inkivääripalat kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja anna kiehua hiljaa poristen 5 minuuttia.

Lisää vaniljasokeri, appelsiinikuutiot ja yrttisilppu. Kuumenna kiehuvaksi ja anna poreilla 2 minuuttia. Jäähdytä vartti, poista inkivääripalat ja kaada hillo puhtaisiin purkkeihin ja sulje hyvin. Anna vetäytyä jääkaapissa noin vuorokauden ajan ennen käyttöä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!