Ainekset
6 (luomu)appelsiinia
1/2 pkt (165 g) Dansukker Hillo-marmeladisokeria
2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
3 kuivattua inkiväärin palaa
1 dl sitruunabasilikaa tai -melissaa silputtuna
Ohjeet
Pese kaksi appelsiinia ja raasta niistä keltainen kuoriosa. Kuori ja leikkaa samat appelsiinit kuorettomiksi lohkoiksi ja kuutioi lohkot. Halkaise neljä appelsiinia ja purista niistä mehut. Kuutioiden ja mehun määrä on yhteensä noin 500 g.
Pane appelsiinimehu, kuoriraaste, hillo-marmeladisokeri ja inkivääripalat kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan sekoittaen ja anna kiehua hiljaa poristen 5 minuuttia.
Lisää vaniljasokeri, appelsiinikuutiot ja yrttisilppu. Kuumenna kiehuvaksi ja anna poreilla 2 minuuttia. Jäähdytä vartti, poista inkivääripalat ja kaada hillo puhtaisiin purkkeihin ja sulje hyvin. Anna vetäytyä jääkaapissa noin vuorokauden ajan ennen käyttöä.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!