Appelsiini-cantuccini (italialaiset korput)

Appelsiinin makuiset italialaiset cantuccini-keksit maistuvat kahvin ja teen kera.

noin 50 kpl

PT1H

1 tunti 15 minuuttia

Arviot (48 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 dl vehnäjauhoja
2 dl Dansukker Fariinisokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
2 rkl Cointreau- tai Grand Marnier -likööriä
1 luomuappelsiinin raastettu kuori
2 rkl voita tai margariinia
2 kananmunaa
200 g kuorittuja manteleita

Ohjeet

Mittaa kuivat ainekset kulhoon. Lisää likööri, appelsiininkuori, rasva ja munat ja sekoita taikinaksi. Sekoita joukkoon mantelit. Pane taikina muovipussiin ja anna levätä jääkaapissa vähintään puoli tuntia.

Jaa taikina kahteen osaan ja pyörittele niistä tankoja (halkaisija noin 3 cm) jauhotetulla leivinpöydällä. Pane tangot leivinpaperilla vuoratulle pellille. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 12 minuuttia. Leikkaa tangot 1 1/2 cm:n levyisiksi paloiksi. Pane palat takaisin pellille ja peitä leivinpaperilla. Paista vielä 10 minuuttia. Anna jäähtyä ritilällä. Säilytä kuivassa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!