Ananaspiirakka

Leivo tänään yksinkertainen ananaspiirakka crème fraiche- eli ranskankermatäytteellä. Kaurajauholla saat makeasta piirakkapohjasta herkullisen rapean.

noin 8 palaa

1 tunti

Arviot (31 kpl)

Ainekset

Pohja

150 g voita

3/4 dl Dansukker Ruokokidesokeria

2 1/2 dl vehnäjauhoja

1 1/2 dl kaurajauhoja

ripaus suolaa

Täyte

1 kananmuna

2 dl ranskankermaa

1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria

1 tl Dansukker Vaniljasokeria

2 pientä tölkkiä (yht. 280 g) ananasmurskaa

Lisäksi

Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria

(kermavaahtoa)

Ohjeet

Pane kiertoilmauuni lämpiämään 175°C.

Sulata voi ja lisää joukkoon sokeri, jauhot sekä suola. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja anna jäähtyä. Voitele piirakkavuoka tai irtopohjavuoka (halk. 22 cm). Painele taikina vuokaan jauhotetuin sormin.

Sekoita muna, ranskankerma ja sokerit keskenään. Lisää joukkoon ananasmurska. Kaada täyte piirakkapohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 25–30 minuuttia.

Sirottele jäähtyneen piirakan päälle tomusokeria ja tarjoile halutessasi kermavaahdon kera.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Herkullinen sacherkakku

Täyteläinen sacherkakku on suklaakakkujen kruunaamaton kuningatar. Wieniläisperäisen kakun täytteenä on aprikoosihilloketta ja pohjassa sekä kuorrutuksessa tummaa suklaata.

Pienet inkivääri-sitruunakakut

Nämä pienet kakkuset lasissa sisältävät rapean pohjan, makean sitruuna-inkivääritäytteen ilman liivatetta, raikkaita marinoituja marjoja ja pinnalla rapeaa fariinicrumblea. Tarjoa juhlien kahvipöydässä tai jälkiruokana.

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Upea savulohikakku juhlapöytään

Ota talteen vaaleaa ja tummaa leipää sisältävän savulohikakun ohje. Näyttävästi koristeltu kahden täytteen katkarapu-lohivoileipäkakku on juhlapöydän kestosuosikki.

Mainiot marinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.