Ananaspiirakka

Leivo tänään yksinkertainen ananaspiirakka crème fraiche- eli ranskankermatäytteellä. Kaurajauholla saat makeasta piirakkapohjasta herkullisen rapean.

noin 8 palaa

PT55M

1 tunti

Arviot (86 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Pohja

150 g voita

3/4 dl Dansukker Ruokokidesokeria

2 1/2 dl vehnäjauhoja

1 1/2 dl kaurajauhoja

ripaus suolaa

Täyte

1 kananmuna

2 dl ranskankermaa

1/2 dl Dansukker Ruokokidesokeria

1 tl Dansukker Vaniljasokeria

2 pientä tölkkiä (yht. 280 g) ananasmurskaa

Lisäksi

Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria

(kermavaahtoa)

Ohjeet

Pane kiertoilmauuni lämpiämään 175°C.

Sulata voi ja lisää joukkoon sokeri, jauhot sekä suola. Sekoita tasaiseksi taikinaksi ja anna jäähtyä. Voitele piirakkavuoka tai irtopohjavuoka (halk. 22 cm). Painele taikina vuokaan jauhotetuin sormin.

Sekoita muna, ranskankerma ja sokerit keskenään. Lisää joukkoon ananasmurska. Kaada täyte piirakkapohjan päälle.

Paista uunin alatasolla 25–30 minuuttia.

Sirottele jäähtyneen piirakan päälle tomusokeria ja tarjoile halutessasi kermavaahdon kera.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!