Ambrosialeivokset

Ambrosialeivosten taikinassa on mantelimassaa ja täytteenä vaniljakiisseliä.

PT1H

1½ tuntia

Arviot (3 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

200 g voita tai margariinia
150 g mantelimassaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
2 ½ dl maitoa
2 rkl maissijauhoja
1 kananmuna
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Kuorrutus
5 dl Dansukker Tomusokeria 
tilkka vettä tai sitruunamehua
Koristeeksi
syötäviä kukkia

Ohjeet

Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele muffinilevypelti tai asettele 16–20 paperivuokaa pellille. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri.

Vaahdota rasva, raastettu mantelimassa ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Sekoita joukkoon jauhoseos ja lusikoi taikina vuokiin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.

Mittaa täytteeksi tulevan vaniljakiisselin ainekset kylminä kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan hiljalleen sekoitellen. Jäähdytä kiisseli kattilassa kylmävesihauteessa koko ajan sekoitellen.

Halkaise leivokset ja sipaise kiisseliä kakkusten täytteeksi.

Sekoita kuorrutus ja korista pinta kuorrutteella. Aseta päälle syötäviä kukkia.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!