Ainekset
200 g voita tai margariinia
150 g mantelimassaa
2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
3 kananmunaa
3 dl vehnäjauhoa
2 tl leivinjauhetta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte
2 ½ dl maitoa
2 rkl maissijauhoja
1 kananmuna
1 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
Kuorrutus
5 dl Dansukker Tomusokeria
tilkka vettä tai sitruunamehua
Koristeeksi
syötäviä kukkia
Ohjeet
Kuumenna uuni 200 asteeseen. Voitele muffinilevypelti tai asettele 16–20 paperivuokaa pellille. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri.
Vaahdota rasva, raastettu mantelimassa ja sokeri. Lisää munat yksitellen. Sekoita joukkoon jauhoseos ja lusikoi taikina vuokiin. Paista 200-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Anna jäähtyä.
Mittaa täytteeksi tulevan vaniljakiisselin ainekset kylminä kattilaan. Kuumenna kiehuvaksi koko ajan hiljalleen sekoitellen. Jäähdytä kiisseli kattilassa kylmävesihauteessa koko ajan sekoitellen.
Halkaise leivokset ja sipaise kiisseliä kakkusten täytteeksi.
Sekoita kuorrutus ja korista pinta kuorrutteella. Aseta päälle syötäviä kukkia.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?