Ainekset
3 valkuaista
1 1/2 dl Dansukker Luomuruokosokeria tai Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
Täyte ja kuorrutus
1–1 1/2 dl vispikermaa
2 rkl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
n. 100 g vadelmia
sitruunamelissan lehtiä
Ohjeet
Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi. Lisää sokerit vähän kerrallaan voimakkaasti vatkaten. Pursota marenkivaahdosta sydämenmalliset marenkileivospohjat leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 100 asteessa uunin alimmalla ritilätasolla muutama tunti, kunnes marengit tuntuvat rapeilta. Saat tästä marenkimäärästä noin 12 sydäntä, koosta riippuen.
Vaahdota vispikerma ja mausta sokereilla. Laita kermavaahtoa ja vadelmia marenkisydänten päälle ja nosta halutessasi kaksi sydäntä päällekkäin. Koristele sitruunamelissalla.
Säilytä marengit suojattuna kuivassa paikassa ja koristele ne korkeintaan tuntia ennen tarjoilua, jotta ne pysyvät rapeina.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!