Ainekset
75 voita tai margariinia
3 kananmunaa
2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
¾ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 ½ dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
½ dl maitoa
Pinnalle
8–10 After Eight -suklaapalaa
Ohjeet
Sulata rasva kasarissa, jäähdytä hetki. Sekoita joukkoon sokeri ja munat sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito.
Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun, halkaisijaltaan 22–24 cm:n irtopohjaiseen vuokaan.
Paista 175-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 20 minuuttia.
Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille. Laita vielä lämpimän kakun päälle After Eight -suklaat. Anna niiden sulaa.
Tarjoa seuraksi halutessasi vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!