After Eight -mutakakku

After Eight -suklaalla kuorrutettu mutakakku on ihana juhlaherkku. Koristele halutessasi tuoreilla vadelmilla.

PT25M

30 minuuttia

Arviot (258 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

75 voita tai margariinia
3 kananmunaa
2 dl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
¾ dl sokeroimatonta kaakaojauhetta
1 ½ dl vehnäjauhoja tai gluteenitonta jauhoseosta
2 rkl Dansukker Vaniljasokeria
2 tl leivinjauhetta
½ dl maitoa

Pinnalle
8–10 After Eight -suklaapalaa

Ohjeet

Sulata rasva kasarissa, jäähdytä hetki. Sekoita joukkoon sokeri ja munat sekä keskenään sekoitetut kuivat aineet ja maito.

Levitä taikina leivinpaperilla vuorattuun, halkaisijaltaan 22–24 cm:n irtopohjaiseen vuokaan.

Paista 175-asteisen uunin alimmalla ritilätasolla noin 20 minuuttia.

Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoiluvadille. Laita vielä lämpimän kakun päälle After Eight -suklaat. Anna niiden sulaa.

Tarjoa seuraksi halutessasi vaniljajäätelöä tai kermavaahtoa.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!