Adventtileipä

Ruotsalainen adventtileipä on itse asiassa rusina-pähkinäkakku, joka nautitaan hillon ja/tai voimakasaromisen juuston kera.

1 leipä

1 tunti

Arviot (1 kpl)

Ainekset

100 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 dl Dansukker Fariinisokeria
2 kananmunaa
2 1/2 dl kermaviiliä
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 dl kookoshiutaleita
1 dl rusinoita
Vuokaan
voita tai margariinia
vehnäjauhoja
Koristeluun
1 dl cashewpähkinöitä

Ohjeet

Vatkaa rasva ja fariinisokeri. Sekoita joukkoon munat. Lisää muut ainekset. Kaada taikina voideltuun, jauhotettuun vuokaan (tilavuus 1,5–2 litraa). Ripottele pinnalle pähkinät. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 45 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa.

Nauti adventtileipä hillon ja/tai voimakasaromisen juuston kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!