Adventtileipä

Ruotsalainen adventtileipä on itse asiassa rusina-pähkinäkakku, joka nautitaan hillon ja/tai voimakasaromisen juuston kera.

1 leipä

1 tunti

Arviot (1 kpl)

Ainekset

100 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 dl Dansukker Fariinisokeria
2 kananmunaa
2 1/2 dl kermaviiliä
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 dl kookoshiutaleita
1 dl rusinoita
Vuokaan
voita tai margariinia
vehnäjauhoja
Koristeluun
1 dl cashewpähkinöitä

Ohjeet

Vatkaa rasva ja fariinisokeri. Sekoita joukkoon munat. Lisää muut ainekset. Kaada taikina voideltuun, jauhotettuun vuokaan (tilavuus 1,5–2 litraa). Ripottele pinnalle pähkinät. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 45 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa.

Nauti adventtileipä hillon ja/tai voimakasaromisen juuston kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Kuumaa juomaa

Kuumat juomat maistuvat talvipakkasella. Klikkaa erilaisten tee-, kahvi- ja kaakaojuomien resepteihin.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.