Adventtileipä

Ruotsalainen adventtileipä on itse asiassa rusina-pähkinäkakku, joka nautitaan hillon ja/tai voimakasaromisen juuston kera.

1 leipä

1 tunti

Arviot (1 kpl)

Ainekset

100 g huoneenlämpöistä voita tai margariinia
1 dl Dansukker Fariinisokeria
2 kananmunaa
2 1/2 dl kermaviiliä
4 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl soodaa
2 dl kookoshiutaleita
1 dl rusinoita
Vuokaan
voita tai margariinia
vehnäjauhoja
Koristeluun
1 dl cashewpähkinöitä

Ohjeet

Vatkaa rasva ja fariinisokeri. Sekoita joukkoon munat. Lisää muut ainekset. Kaada taikina voideltuun, jauhotettuun vuokaan (tilavuus 1,5–2 litraa). Ripottele pinnalle pähkinät. Paista uunin keskiosassa 175 asteessa noin 45 minuuttia. Anna jäähtyä vuoassa.

Nauti adventtileipä hillon ja/tai voimakasaromisen juuston kera.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.