Abuelan maitokahvi

Isoäidin maitokahvi maustetaan kardemummalla ja aniksella ja makeutetaan ruokopalasokerilla.

2 suurta kupillista

5 minuuttia

Arviot (30 kpl)

Ainekset

4 dl tummapaahtoista kahvia
1/8 tl kardemummaa
1/8 tl anista
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3-5 dl maitoa, riippuen mukin koosta ja juojan makumieltymyksistä
2-4 palaa Dansukker Ruokopalasokeria

Ohjeet

Valmista kahvi mieluiten pressokannulla. (Jos et omista pressokannua, valmista suodatinkahvia.) Sekoita kardemumma, anis ja vaniljasokeri maitoon. Lämmitä maito (noin 65 °C). Varo, ettei maito kuumene liikaa, sillä liian kuuman maidon rakenne muuttuu ja maitoon tulee vellimäinen tuoksu. Sekoita kahvi ja maito suuriin mukeihin. Halutessasi voit siivilöidä maidon. Makeuta juoma ruokopalasokerilla, koristele halutessasi kardemummalla ja nauti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Tee itse aitoa simaa!

Skoolaa vappuna perinteisellä simalla – se valmistuu helposti ja edullisesti. Sima kannattaa tehdä jo viikko ennen vappua, niin se ehtii valmistua ajoissa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Hurmaa itse leivotulla

Maistuisiko hurmaava juustokakku kinuskikastikkeella tai viettelevä suklaa-appelsiinikakku? Kokeile rohkeasti Dansukkerin tummia sokereita ja siirappeja ja leivo muhkeita makuja!

Maista ja ihastu!

Pehmeän karamellimainen Dansukker Vaalea Luomusiirappi sopii sellaisenaan jälkiruokakastikkeeksi. Käytä sitä myös leivontaan, jälkiruokiin, makeisiin, ruoanlaittoon ja juomiin.