Abuelan maitokahvi

Isoäidin maitokahvi maustetaan kardemummalla ja aniksella ja makeutetaan ruokopalasokerilla.

2 suurta kupillista

5 minuuttia

Arviot (30 kpl)

Ainekset

4 dl tummapaahtoista kahvia
1/8 tl kardemummaa
1/8 tl anista
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3-5 dl maitoa, riippuen mukin koosta ja juojan makumieltymyksistä
2-4 palaa Dansukker Ruokopalasokeria

Ohjeet

Valmista kahvi mieluiten pressokannulla. (Jos et omista pressokannua, valmista suodatinkahvia.) Sekoita kardemumma, anis ja vaniljasokeri maitoon. Lämmitä maito (noin 65 °C). Varo, ettei maito kuumene liikaa, sillä liian kuuman maidon rakenne muuttuu ja maitoon tulee vellimäinen tuoksu. Sekoita kahvi ja maito suuriin mukeihin. Halutessasi voit siivilöidä maidon. Makeuta juoma ruokopalasokerilla, koristele halutessasi kardemummalla ja nauti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?