Abuelan maitokahvi

Isoäidin maitokahvi maustetaan kardemummalla ja aniksella ja makeutetaan ruokopalasokerilla.

2 suurta kupillista

5 minuuttia

Arviot (38 kpl)

Ainekset

4 dl tummapaahtoista kahvia
1/8 tl kardemummaa
1/8 tl anista
1 tl Dansukker Vaniljasokeria
3-5 dl maitoa, riippuen mukin koosta ja juojan makumieltymyksistä
2-4 palaa Dansukker Ruokopalasokeria

Ohjeet

Valmista kahvi mieluiten pressokannulla. (Jos et omista pressokannua, valmista suodatinkahvia.) Sekoita kardemumma, anis ja vaniljasokeri maitoon. Lämmitä maito (noin 65 °C). Varo, ettei maito kuumene liikaa, sillä liian kuuman maidon rakenne muuttuu ja maitoon tulee vellimäinen tuoksu. Sekoita kahvi ja maito suuriin mukeihin. Halutessasi voit siivilöidä maidon. Makeuta juoma ruokopalasokerilla, koristele halutessasi kardemummalla ja nauti.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.