Ainekset
500 g mureita lehtipihvejä
öljyä
suolaa, pippuria
Kastike
1 pieni sipuli kuutioina
1 raastettu valkosipulinkynsi
1 rkl tuoretta inkivääriä raasteena
3 dl punaviiniä
1 rkl kiinalaista soijaa
3 rkl vettä
2 rkl vasikanfondia
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 tl sambal oelek -chilitahnaa
1 tl maissitärkkelystä
Ohjeet
Leikkaa liha suikaleiksi. Paista ne öljyssä paistinpannulla ja mausta suolalla ja pippurilla. Nosta lihat toiseen astiaan odottamaan.
Kuullota sipuli ja valkosipuli paistinpannussa. Lisää muut ainekset paitsi maissitärkkelys. Anna kiehua hetken aikaa. Sekoita maissitärkkelys vesitilkkaan ja suurusta kastike. Lisää lihasuikaleet kastikkeen joukkoon kuumentumaan.
Tarjoa riisin kera.
Vinkki!
Jos liha ei ole tarpeeksi mureaa, voit hauduttaa sitä pidemmän ajan kastikkeessa miedolla lämmöllä kannen alla. Tarkkaile nesteen määrää.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!