Aasialainen lehtipihvi

Tarjoa mureaa naudanlihaa suikaleina ja aasialaisittain maustettuna riisin kera.

4 annosta

PT40M

45 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

500 g mureita lehtipihvejä
öljyä
suolaa, pippuria

Kastike
1 pieni sipuli kuutioina
1 raastettu valkosipulinkynsi
1 rkl tuoretta inkivääriä raasteena
3 dl punaviiniä
1 rkl kiinalaista soijaa
3 rkl vettä
2 rkl vasikanfondia
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 tl sambal oelek -chilitahnaa
1 tl maissitärkkelystä

Ohjeet

Leikkaa liha suikaleiksi. Paista ne öljyssä paistinpannulla ja mausta suolalla ja pippurilla.  Nosta lihat toiseen astiaan odottamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli paistinpannussa. Lisää muut ainekset paitsi maissitärkkelys. Anna kiehua hetken aikaa. Sekoita maissitärkkelys vesitilkkaan ja suurusta kastike. Lisää lihasuikaleet kastikkeen joukkoon kuumentumaan.

Tarjoa riisin kera.

Vinkki!
Jos liha ei ole tarpeeksi mureaa, voit hauduttaa sitä pidemmän ajan kastikkeessa miedolla lämmöllä kannen alla. Tarkkaile nesteen määrää.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?