Aasialainen lehtipihvi - Dansukker

Aasialainen lehtipihvi

4 annosta 45 minuuttia
Tarjoa mureaa naudanlihaa suikaleina ja aasialaisittain maustettuna riisin kera.
Aasialainen lehtipihvi
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 500 g mureita lehtipihvejä
  • öljyä
  • suolaa, pippuria

Kastike

  • 1 pieni sipuli kuutioina
  • 1 raastettu valkosipulinkynsi
  • 1 rkl tuoretta inkivääriä raasteena
  • 3 dl punaviiniä
  • 1 rkl kiinalaista soijaa
  • 3 rkl vettä
  • 2 rkl vasikanfondia
  • 2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
  • 1 tl sambal oelek -chilitahnaa
  • 1 tl maissitärkkelystä

Leikkaa liha suikaleiksi. Paista ne öljyssä paistinpannulla ja mausta suolalla ja pippurilla.  Nosta lihat toiseen astiaan odottamaan.

Kuullota sipuli ja valkosipuli paistinpannussa. Lisää muut ainekset paitsi maissitärkkelys. Anna kiehua hetken aikaa. Sekoita maissitärkkelys vesitilkkaan ja suurusta kastike. Lisää lihasuikaleet kastikkeen joukkoon kuumentumaan.

Tarjoa riisin kera.

Vinkki!
Jos liha ei ole tarpeeksi mureaa, voit hauduttaa sitä pidemmän ajan kastikkeessa miedolla lämmöllä kannen alla. Tarkkaile nesteen määrää.
 

Reseptin on laatinut

Dansukker

;