Ainekset
500 g mureita lehtipihvejä
öljyä
suolaa, pippuria
Kastike
1 pieni sipuli kuutioina
1 raastettu valkosipulinkynsi
1 rkl tuoretta inkivääriä raasteena
3 dl punaviiniä
1 rkl kiinalaista soijaa
3 rkl vettä
2 rkl vasikanfondia
2 rkl Dansukker Tummaa Muscovadosokeria
1 tl sambal oelek -chilitahnaa
1 tl maissitärkkelystä
Ohjeet
Leikkaa liha suikaleiksi. Paista ne öljyssä paistinpannulla ja mausta suolalla ja pippurilla. Nosta lihat toiseen astiaan odottamaan.
Kuullota sipuli ja valkosipuli paistinpannussa. Lisää muut ainekset paitsi maissitärkkelys. Anna kiehua hetken aikaa. Sekoita maissitärkkelys vesitilkkaan ja suurusta kastike. Lisää lihasuikaleet kastikkeen joukkoon kuumentumaan.
Tarjoa riisin kera.
Vinkki!
Jos liha ei ole tarpeeksi mureaa, voit hauduttaa sitä pidemmän ajan kastikkeessa miedolla lämmöllä kannen alla. Tarkkaile nesteen määrää.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?