Ainekset
Marenkipohja
3 valkuaista
1½ dl Dansukker Taloussokeria
Täyte
3 dl vaahdotettavaa vaniljakastiketta
2 tl Dansukker Vaniljasokeria
merkkareita ja muita makeisia
Ohjeet
Kaada valkuaiset huolellisesti kuivattuun, puhtaaseen kulhoon. Lisää ½ dl sokeria ja vatkaa aineksia sähkövatkaimella pienimmällä nopeudella 30 sekuntia. Jatka vatkaamista suurimmalla nopeudella, kunnes vaahto on kovaa ja kiinteää. Sekoita varovasti loput sokerista vaahdon joukkoon.
Levitä taikina ympyrän muotoon (halkaisija runsaat 20 cm) leivinpaperille. Paista 100 asteessa noin tunti. Anna pohjan jäähtyä.
Vaahdota vaniljakastike ja vaniljasokeri. Levitä vaahto marenkipohjan päälle. Laita kakku pakastimeen 4–5 tunniksi.
Koristele merkkareilla ja muilla herkullisilla ”aarteilla” ennen tarjoilua.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!