Vegaaninen piparkakkutaikina

Leivotaan vegaanisia joulupipareita! Vegaaninen piparkakkutaikina on herkullinen ja sopii myös maito- ja kananmuna-allergisille.

PT1H

30 minuuttia + 12 tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

2 dl Dansukker Taloussokeria
1 ½ dl Dansukker Tummaa siirappia
¾ dl vettä
3 rkl piparkakkumaustetta
150 g vegaanista margariinia (maidoton)
7 ½ dl vehnäjauhoja
2 tl ruokasoodaa

Ohjeet

Mittaa sokeri, siirappi, vesi, piparkakkumauste ja margariini kattilaan ja anna kiehua hiljalleen, kunnes margariini on sulanut. Lisää joukkoon vehnäjauho-soodaseos ja sekoita tasaiseksi taikinaksi. Voit käyttää sekoittamisessa sähkövatkainta.

Kääri taikina kelmuun ja säilytä jääkaapissa seuraavaan päivään. Ota taikina hyvissä ajoin huoneenlämpöön. Kauli taikina levyksi vehnäjauhoja apuna käyttäen ja ota muotilla piparkakkuja. Nosta ne leivinpaperoidulle pellille.

Paista 200 asteessa keskiritilätasolla 5–7 minuuttia.

Katso myös: Vegaaninen pikeeri koristeluun

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!