Vadelmainen Jamtini

Hillolla voi maustaa myös alkoholittoman tai terästetyn juoman. Tarjoa trendikäs drinkki pillin kera purkista.

4 annosta

15 minuuttia

Arviot (8 kpl)

Ainekset

2 dl vadelmahilloa
½ dl Dansukker Vaaleaa siirappia TAI Glukoosisiirappia
1 sitruunan mehu
1 dl vettä
1 dl karpalomehua

Lisäksi lasiin
jäitä
(sitruuna)kivennäisvettä tai sitruunalimonadia
sitruunaverbenaa tai sitruunamelissaa
limetin tai sitruunan viipaleita

Ohjeet

Mittaa kaikki ainekset kannuun ja hämmennä sekaisin. Laita jäitä laseihin ja kaada Jamtini laseihin. Kaada päälle kivennäisvettä. Koristele halutessasi limettiviipaleilla ja yrteillä.

Vinkki!
Lisää halutessasi joukkoon 4 cl votkaa.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Sitrushedelmien aika

Monikäyttöiset sitrukset antavat pirteää makua erilaisiin leivonnaisiin, jälkiruokiin, ruokiin, juomiin, hilloihin ja marmeladeihin.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokerilla tai Hillo-marmeladisokerilla on helppoa ja nopeaa.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä arkiseen tai juhlavaan kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Kuumaa juomaa

Irish coffee on lämmittävä kahvijuomaklassikko fariinisokerilla, viskillä ja kermavaahdolla.