Vadelmahillo Minihillosokerilla

noin 9–10 dl valmista hilloa 30 minuuttia
Uudella Minihillosokerilla teet helposti vähemmän makeaa vadelmahilloa.
Vadelmahillo Minihillosokerilla
Arvioi: (0kpl)

Ainekset

  • 1 kg vadelmia, tuore tai pakaste
  • 1 pkt (250 g) Dansukker Minihillosokeria

1. Perkaa marjat kattilaan. Jos käytät tuoreita vadelmia, lisää 2–3 rkl vettä. Käytä pakastemarjat osittain sulaneina.

2. Lisää Minihillosokeri, kuumenna kiehuvaksi sekoitellen. Anna kiehua kevyesti poreillen 5 minuuttia, sekoita välillä.

3. Kuori vaahto pinnalta. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Sulje hyvin. Säilytä jääkaapissa.

Hillo säilyy avaamattomana noin 6 kuukautta.

Minihillosokerilla ohjeen mukaan tehty hillo sisältää yli 30 % vähemmän sokeria kuin hillot yleensä.

Reseptin on laatinut

Dansukker