Ainekset
2 (luomu)limettiä
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria
noin 3 sitruunamelissan oksaa
250 g tuoreita vadelmia
jäämurskaa
120 ml Cachaçaa (tai vaaleaa rommia)
Ohjeet
Pese limetit kuumalla vedellä ja harjalla. Leikkaa kumpikin limetti 8 lohkoksi. Kaada runsas ruokalusikallinen ruokokidesokeria pienelle lautaselle. Pyöräytä limettilohkolla pienten juomalasien reunat kosteiksi. Kasta sitten lasin reuna sokeriin ja anna kuivua.
Huuhtele sitruunamelissan oksat ja irrota lehdet. Huuhtele vadelmat (voit käyttää myös kotimaisia pakastevadelmia) ja jätä muutama koristeluun.
Jaa sitruunamelissan lehdet, vadelmat, limettilohkot ja ruokokidesokeri neljään lasiin. Survo ainekset cocktailmurskaimella tai morttelin survimella. Täytä lasit jäämurskalla ja kaada kuhunkin 30 ml alkoholia, sekoita. Koristele juomat vadelmilla sekä sitruunamelissalla ja tarjoa heti.
Katso myös: Vadelmainen caipirinha (alkoholiton)
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.