Vadelma-mustaherukkahillo

10–12 dl 50 minuuttia
Vadelma ja mustaherukka sopivat loistavasti samaan hillopurkkiin. Kokeile ja ihastu!
Vadelma-mustaherukkahillo
Arvioi: (7kpl)

Ainekset

  • 500 g vadelmia
  • 500 g mustaherukoita
  • ½ dl vettä
  • 500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria

Puhdista marjat ja pane ne kattilaan veden kanssa. Kuumenna. Lisää hillosokeri höyryävään seokseen. Kuumenna kiehuvaksi silloin tällöin sekoitellen ja keitä 10–15 minuuttia. Kuori pinnalle tullut vaahto pois.

Anna hillon jäähtyä vartista puoleen tuntiin ja purkita se puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä viileässä.
 

Katso kuvan kakkuresepti: Puutarhurin kesäkakku

Reseptin on laatinut

Dansukker