Vadelma-mustaherukkahillo

Mustaherukka ja vadelma sopivat loistavasti samaan hillopurkkiin. Kokeile vadelma-mustaherukkahilloa ja ihastu!

10–12 dl

50 minuuttia

Arviot (30 kpl)

Ainekset

500 g vadelmia
500 g mustaherukoita
½ dl vettä
500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

Puhdista marjat ja pane ne kattilaan veden kanssa. Kuumenna. Lisää hillosokeri höyryävään seokseen. Kuumenna kiehuvaksi silloin tällöin sekoitellen ja keitä 10–15 minuuttia. Kuori pinnalle tullut vaahto pois.

Anna hillon jäähtyä vartista puoleen tuntiin ja purkita se puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä viileässä.
 

Katso kuvan kakkuresepti: Puutarhurin kesäkakku

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Mustikkasuukkojäätelö

Tee itse jäätelöä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Kevyt viinimarja-minttuvaahto

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.