Ainekset
500 g pakastekirsikoita
8 tähtianista
1 sitruunaruoho
30 g tuoretta inkivääriä
5 limetin lehteä
50 g vettä
200 g Dansukker Hillosokeria
Ohjeet
1. Anna kirsikoiden sulaa hieman.
2. Kuori ja pilko inkivääri, leikkaa sitruunaruoho n. 3 cm paloiksi.
3. Pane mausteet ja vesi kattilaan, kiehauta, jotta mausteet alkavat toimimaan.
4. Sekoita kirsikat ja hillosokeri joukkoon. Kuumenna kiehuvaksi, anna kiehua hiljalleen noin 10–15 min.
5. Purkita ja säilytä jääkaapissa. Nauti hillo esim. juustojen kanssa.
Resepti: Teemu Aura ja Markus Hurskainen
(Ammattilaisresepteissä ainemäärät ilmoitetaan grammoissa.)
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.
Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.
Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.
Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.
Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.
Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.
Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!