Ainekset
150 g voita tai margariinia
2 ½ dl kaurahiutaleita
1 ½ dl Dansukker Fariinisokeria
1 dl vehnäjauhoja
Lisäksi
vaniljajäätelöä tai vaniljakastiketta
Ohjeet
Laita hillo uunivuokaan ja valmista kuorrute. Sekoita pehmeän voin joukkoon kaurahiutaleet, fariinisokeri ja vehnäjauhot. Ripottele muruseos hillon päälle ja kypsennä 200-asteisessa uunissa keskiritilätasolla, kunnes pinta on saanut kauniin värin.
Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä tai vaniljakastiketta.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?