Rapea omenapaistos

Kaurainen omenapaistos on ihana syysjälkiruoka, joka valmistetaan kotimaisista omenoista tehdystä hillosta.

PT40M

40 minuuttia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

omenapalahilloa

150 g voita tai margariinia
2 ½ dl kaurahiutaleita
1 ½ dl Dansukker Fariinisokeria
1 dl vehnäjauhoja
Lisäksi
vaniljajäätelöä tai vaniljakastiketta

Ohjeet

Laita hillo uunivuokaan ja valmista kuorrute. Sekoita pehmeän voin joukkoon kaurahiutaleet, fariinisokeri ja vehnäjauhot. Ripottele muruseos hillon päälle ja kypsennä 200-asteisessa uunissa keskiritilätasolla, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Tarjoa seuraksi vaniljajäätelöä tai vaniljakastiketta.
 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?