Raparperihillo Yorkshiren tapaan

10–12 dl 30 minuuttia
Raparperin ja inkiväärin täydellinen hilloliitto! Tarjoa lisämakua appelsiinista ja sitruunasta saava hillo vaikka skonssien kera.
Raparperihillo Yorkshiren tapaan
Arvioi: (91kpl)

Ainekset

  • 800 g raparperia
  • 50 g tuoretta inkivääriä
  • 1 luomuappelsiinin kuoriraaste ja mehu (1 ¼ dl)
  • 1 luomusitruunan kuoriraaste ja mehu (¾ dl)
  • 500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria
  • 1 dl Dansukker Vaaleaa siirappia tai Vaaleaa Luomusiirappia

Kuori ja pilko raparperit ja raasta tai silppua kuorittu inkivääri. Laita kaikki hillon aineet kattilaan, kuumenna kiehuvaksi silloin tällöin sekoitellen ja keitä 10 minuuttia.

Jäähdytä vartti, purkita puhtaisiin kuumennettuihin purkkeihin ja sulje tiiviisti. Säilytä viileässä. 
 

Katso ohje: Skonssit

Reseptin on laatinut

Dansukker