Suussasulavat suklaabiskvit

Suussasulavat suklaabiskvit ovat leivoskeksejä herkullisella mantelipohjalla ja täyteläisellä suklaavoikreemillä. Tämän ruotsalaisen klassikkoleivonnaisen valmistus vie hieman aikaa mutta maku korvaa vaivannäön.

noin 30–32 kpl

PT1H

n. 1½ tuntia

Arviot (0 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

Pohja

250 g mantelimassaa

1 1/2 dl Dansukker Luomufariinisokeria

1 munanvalkuainen

Suklaavoikreemi

75 g suklaata

150 g voita

1 1/2 dl Dansukker Luomutomusokeria

1 keltuainen

Kuorrutus

250 g tummaa suklaata

Ohjeet

1. Pane kiertoilmauuni lämpenemään 175 asteeseen.

2. Raasta mantelimassa. Lisää fariinisokeri ja munanvalkuainen, vatkaa tasaiseksi.

3. Annostele taikina esim. pursottamalla nokareiksi pellille ja tasoita (kostutetuin sormin) kiekoiksi, halkaisija n. 4 cm. Paista uunin alaosassa noin 12–14 minuuttia, tarkkaile paistumista. Anna jäähtyä kunnolla.

4. Rouhi täytteen suklaa ja sulata se vesihauteessa. Jäähdytä hieman. Vatkaa voi kuohkeaksi ja lisää tomusokeri ja keltuainen joukkoon. Lisää suklaa ja vatkaa seos tasaiseksi ja kuohkeaksi.

5. Levitä tai pursota täyte jäähtyneille pohjille. Pane pakastimeen 15 minuutiksi.

6. Rouhi kuorrutteen suklaa ja sulata se vesihauteessa. Ota suklaabiskvetit pakastimesta ja dippaa suklaavoikreemi suklaaseen. Anna jäähtyä ritilällä. Säilytä jääkaapissa. Biskvit voi myös pakastaa.

Vinkki!
Halutessasi mausta pohja kanelilla ja suklaavoikreemi piparkakkumausteella.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.