Ainekset
Pohja
250 g mantelimassaa
1 1/2 dl Dansukker Luomufariinisokeria
1 munanvalkuainen
Suklaavoikreemi
75 g suklaata
150 g voita
1 1/2 dl Dansukker Luomutomusokeria
1 keltuainen
Kuorrutus
250 g tummaa suklaata
Ohjeet
1. Pane kiertoilmauuni lämpenemään 175 asteeseen.
2. Raasta mantelimassa. Lisää fariinisokeri ja munanvalkuainen, vatkaa tasaiseksi.
3. Annostele taikina esim. pursottamalla nokareiksi pellille ja tasoita (kostutetuin sormin) kiekoiksi, halkaisija n. 4 cm. Paista uunin alaosassa noin 12–14 minuuttia, tarkkaile paistumista. Anna jäähtyä kunnolla.
4. Rouhi täytteen suklaa ja sulata se vesihauteessa. Jäähdytä hieman. Vatkaa voi kuohkeaksi ja lisää tomusokeri ja keltuainen joukkoon. Lisää suklaa ja vatkaa seos tasaiseksi ja kuohkeaksi.
5. Levitä tai pursota täyte jäähtyneille pohjille. Pane pakastimeen 15 minuutiksi.
6. Rouhi kuorrutteen suklaa ja sulata se vesihauteessa. Ota suklaabiskvetit pakastimesta ja dippaa suklaavoikreemi suklaaseen. Anna jäähtyä ritilällä. Säilytä jääkaapissa. Biskvit voi myös pakastaa.
Vinkki!
Halutessasi mausta pohja kanelilla ja suklaavoikreemi piparkakkumausteella.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.