Ainekset
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
6 dl vehnäjauhoja
2 tl kanelia
1 ½ tl neilikkaa
3 tl leivinjauhetta
4 dl kuivattua hedelmäsekoitusta (esim. ananas, papaija, iso rusina)
225 g margariinia tai voita sulatettuna
1 dl Dansukker Tummaa siirappia
5 kananmunaa
1 prk (200 g) kermaviiliä
Kuorrutus
1 pkt (500 g) Dansukker Tomusokeria
2 ½ dl vispikermaa
Ohjeet
1. Mittaa sokeri, jauhot, mausteet, leivinjauhe ja hedelmät kulhoon. Sekoita ja tee ainesten keskelle kuoppa.
2. Kaada sulatettu rasva, siirappi, kermaviili ja rikotut munat kuoppaan. Sekoita tasaiseksi ja kaada taikina leivinpaperoituun vuokaan (28 x 23 cm). Tasoita pinta.
3. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Jäähdytä.
4. Sekoita vispikermaa tomusokeriin pienissä erissä kunnes saat tahnamaisen kuorrutuksen. Levitä kuorrutus kakkulevyn päälle ja vähän reunoillekin. Siirrä kakkulevy jääkaappiin ja anna kuorrutuksen kovettua noin 30 minuuttia ennen paloittelua. Maku on parhaimmillaan 1–2 päivän kuluttua leipomisesta. Säilytä jääkaapissa.
5. Koristele pikkukakkuset marsipaanikuvioilla, pakkaa kauniisti ja anna lahjaksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Ihana mansikka-aika
Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä
Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka
Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mustikka on oiva piirakkamarja
Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Puutarhan herukat ja karviaiset
Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.