Ainekset
2 dl Dansukker Ruokokidesokeria
6 dl vehnäjauhoja
2 tl kanelia
1 ½ tl neilikkaa
3 tl leivinjauhetta
4 dl kuivattua hedelmäsekoitusta (esim. ananas, papaija, iso rusina)
225 g margariinia tai voita sulatettuna
1 dl Dansukker Tummaa siirappia
5 kananmunaa
1 prk (200 g) kermaviiliä
Kuorrutus
1 pkt (500 g) Dansukker Tomusokeria
2 ½ dl vispikermaa
Ohjeet
1. Mittaa sokeri, jauhot, mausteet, leivinjauhe ja hedelmät kulhoon. Sekoita ja tee ainesten keskelle kuoppa.
2. Kaada sulatettu rasva, siirappi, kermaviili ja rikotut munat kuoppaan. Sekoita tasaiseksi ja kaada taikina leivinpaperoituun vuokaan (28 x 23 cm). Tasoita pinta.
3. Paista 200 asteessa noin 25 minuuttia. Jäähdytä.
4. Sekoita vispikermaa tomusokeriin pienissä erissä kunnes saat tahnamaisen kuorrutuksen. Levitä kuorrutus kakkulevyn päälle ja vähän reunoillekin. Siirrä kakkulevy jääkaappiin ja anna kuorrutuksen kovettua noin 30 minuuttia ennen paloittelua. Maku on parhaimmillaan 1–2 päivän kuluttua leipomisesta. Säilytä jääkaapissa.
5. Koristele pikkukakkuset marsipaanikuvioilla, pakkaa kauniisti ja anna lahjaksi.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!