Pähkinäiset yllätyspalat

Tämä kokeilemisen arvoinen pähkinäinen herkkupala on saanut vaikutteita Rocky Roadista.

noin 20–30 annospalaa

45 minuuttia

Arviot (28 kpl)

Ainekset

200 g voita tai margariinia
4 ½ dl vehnäjauhoja
1 dl Dansukker Tomusokeria
2 rkl vettä, maitoa tai kermaa

Täyte
200 g maustamatonta tuorejuustoa
150 g maapähkinävoita
1 dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
1–2 tl Dansukker Vaniljasokeria
1 muna
2–3 dl pieniä vaahtokarkkeja
2 dl suolapähkinöitä
noin 20 kpl suklaamakeisia (Polly, Dumle tms.) 

Ohjeet

Nypi voi ja vehnäjauhot keskenään. Lisää tomusokeri ja neste. Sekoita vain sen verran, että taikina on tasainen. Painele taikina leivinpaperilla vuorattuun uunivuokaan (koko 20x30 cm).

Vatkaa täytteen aineksista tuorejuusto, maapähkinävoi, siirappi, vaniljasokeri ja muna keskenään. Levitä täyte pohjan päälle. Ripottele pinnalle vaahtokarkkeja, suolapähkinöitä ja paloiteltuja suklaamakeisia. Painele niitä hieman täytteen sisälle, jotta ne eivät pala uunissa.

Paista 175–200-asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Jäähdytä. Säilytä viileässä foliolla suojattuna. Tarjoile mielellään seuraavana päivänä.

 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Parhaat juustokakut

Suositut juustokakut voidaan hyydyttää liivatteella tai paistaa uunissa. Kakun pohja voidaan tehdä keksimurskasta tai kakkutaikinasta. Juustokakun täytteenä voi myös olla muuta kuin tuorejuustoa, esimerkiksi rahkaa.

Hilloa pakastemarjoista

Hillon valmistus pakastemarjoista Dansukker Hillosokereilla on helppoa ja nopeaa. Katso maittavat reseptit!

Herkullisia broileriruokia

Broilerista valmistat helposti ja nopeasti kaikille maistuvaa arkiruokaa tai vähän juhlavammankin aterian.

Tavataan brunssilla

Brunssi on myöhäisen aamiaisen ja aikaisen lounaan yhdistelmä (engl. brunch = breakfast + lunch). Perinteisellä brunssilla nautitaan erilaisista suolaisista ja makeista ruokatarjoiluista, tuoremehuista, hyvästä kahvista/teestä sekä kuohuvista juomista.

Saisiko olla lettuja, pannaria tai vohveleita?

Isot ja pienet herkkusuut pitävät letuista, lätyistä, plätyistä, räiskäleistä, ohukaisista, lettusista, pannukakuista ja pannarista. Nämä sekä rapeat vohvelit nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut

Helppotekoista muffinitaikinaa voi muunnella ja maustaa monella tavalla. Kuppikakuksi (engl. cupcake) muffini muuttuu, kun se saa päälleen värikkään kuorrutuksen.