Omppu-chilihillo

Punainen chili antaa makusi mukaan potkua helppotekoiseen omenahilloon.

noin 1 litra

50 min

Arviot (229 kpl)

Ainekset

1 kg kuorittuja omenoita pilkottuna
2–4 punaista chiliä
½ dl vettä
500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria

Ohjeet

1. Halkaise chilit, poista siemenet ja silppua puolikkaat. Laita omenat ja vesi kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes omenapalat pehmenevät ja soseuta ne. Sekoita chili ja hillosokeri soseeseen, kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen noin 15 minuuttia. Sekoita silloin tällöin.

2. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Katso tarjoiluvinkki!

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta mm. ohukaisten, pannukakun ja puuron kaverina sekä kakkujen täytteenä.

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Maistuvat luumut

Tutustu sivustomme herkullisiin luumujälkiruoka- ja marmeladiresepteihin.

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?