Omppu-chilihillo

noin 1 litra 50 min
Punainen chili antaa makusi mukaan potkua helppotekoiseen omenahilloon.
Omppu-chilihillo
Arvioi: (146kpl)

Ainekset

  • 1 kg kuorittuja omenoita pilkottuna
  • 2–4 punaista chiliä
  • ½ dl vettä
  • 500 g (6 dl) Dansukker Hillosokeria

1. Halkaise chilit, poista siemenet ja silppua puolikkaat. Laita omenat ja vesi kattilaan. Kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes omenapalat pehmenevät ja soseuta ne. Sekoita chili ja hillosokeri soseeseen, kuumenna kiehuvaksi ja keitä kevyesti poreillen noin 15 minuuttia. Sekoita silloin tällöin.

2. Kaada hillo puhtaisiin, kuumennettuihin purkkeihin. Säilytä viileässä.

Katso tarjoiluvinkki!

Reseptin on laatinut

Dansukker