Mustaherukkavispipuuro paahdetulla valkosuklaalla ja jäätelöllä

Nauti mustaherukkavispipuuroa arkisesti kylmän maidon kera tai tarjoa juhlavasti itsetehdyn vaniljajäätelön ja paahdetun valkosuklaan kera.

4–6 annosta

PT25M

½ tuntia

Arviot (8 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

8 dl vettä
4 dl mustaherukoita (pakaste)
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Luomuruokosokeria
1 dl mannasuurimoita

100 g valkosuklaata 

Ohjeet

Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää loput aineet ja sekoita. Kypsennä noin 10 minuuttia. Jäähdytä ja vatkaa puuro kuohkeaksi. Nauti kylmän maidon kera tai tarjoa juhlavasti itsetehdyn vaniljajäätelön ja paahdetun valkosuklaan kanssa.

Rouhi valkosuklaa ja levitä rouhe leivinpaperin päälle pellille. Paahda uunissa 140 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes suklaa muuttuu kauniin ruskeaksi. Jäähdytä.

Resepti: Teemu Aura


Katso ohje: Vaniljajäätelö 

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Uuniomenat

Hurmaa omenoilla

Nautitaan syksystä ja monikäyttöisistä omenoista!

Omppu-chilihillo

Omppusato purkkiin!

Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Puolukka-vaniljahillo

Poimi pirteä puolukka!

Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Täytetyt kesäkurpitsat ja paprikat

Syksyn sadonkorjuu

Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Suppilovahverohillo à la Marita

Sienimetsän antimet

Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?