Ainekset
8 dl vettä
4 dl mustaherukoita (pakaste)
1 dl Dansukker Ruokokidesokeria tai Luomuruokosokeria
1 dl mannasuurimoita
100 g valkosuklaata
Ohjeet
Kuumenna vesi kiehuvaksi, lisää loput aineet ja sekoita. Kypsennä noin 10 minuuttia. Jäähdytä ja vatkaa puuro kuohkeaksi. Nauti kylmän maidon kera tai tarjoa juhlavasti itsetehdyn vaniljajäätelön ja paahdetun valkosuklaan kanssa.
Rouhi valkosuklaa ja levitä rouhe leivinpaperin päälle pellille. Paahda uunissa 140 asteessa noin 10 minuuttia, kunnes suklaa muuttuu kauniin ruskeaksi. Jäähdytä.
Resepti: Teemu Aura
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.


Omppusato purkkiin!
Itse tehty omenahillo maistuu herkulliselta ja on helppo valmistaa. Omppuhillon voi myös maustaa omilla mielimausteilla.

Poimi pirteä puolukka!
Tänä syksynä metsissä on runsaasti puolukoita, joista valmistat perinteisen hillon sekä monet herkulliset leivonnaiset ja jälkiruoat.

Tee itse hilloa ja mehua
Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Syksyn sadonkorjuu
Loppukesästä nautitaan oman kasvimaan maistuvasta vihannessadosta tai hyödynnetään kauppojen ja torien runsaan värikästä tarjontaa.

Sienimetsän antimet
Mitä hyvää aiot valmistaa sienisaaliistasi: keittoa, piirakkaa vai pikkelsiä?