Ainekset
3 parsakaalia
vettä, suolaa
Marinadi
½ dl oliiviöljyä
1 sitruunan tai 2 limetin mehu ja kuoriraaste
¼ dl Dansukker Vaaleaa Luomusiirappia
½ tl suolaa
¾ tl rouhittua mustapippuria
½ ruukkua lehtipersiljaa tai korianteria silputtuna
Ohjeet
Irrota parsakaalin kukinnot, laita ne kattilaan, laske vettä päälle niin että ne lähes peittyvät. Lisää suola. Kuumenna kiehuvaksi, keitä 3–4 minuuttia. Kaada keitinvesi pois. Jäähdytä parsakaalit juoksevalla kylmällä vedellä ja levitä ne puhtaan keittiöpyyhkeen päälle valumaan.
Sekoita marinadiainekset ja pyöräytä parsakaalinpalat joukkoon. Anna maustua 15–30 minuuttia.
Vinkki!
Tarjoa marinoitua parsakaalia yrtti-valkosipulilihapullien kanssa.
Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Halloween-reseptit
Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Onnea isälle!
Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Leivo suklaaherkkuja
Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Pellillinen herkkuja
Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Letut, pannukakut ja vohvelit
Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.

Muffinit ja kuppikakut
Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!