Kova ja kestävä piparikuorrutus (pikeeri)

Kovempi ja kestävämpi kuorrutus piparkakuille saadaan, kun tomusokeri sekoitetaan valkuaisen ja sitruunamehun tai etikan kanssa.

PT10M

5 minuuttia

Arviot (624 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kananmunan valkuainen
n. 3 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
3–5 tippaa sitruunamehua tai etikkaa
(elintarvikeväriä)

Ohjeet

Erota valkuainen huolellisesti keltuaisesta. Vatkaa valkuainen kevyesti. Lisää sitruunamehu tai etikka ja tomusokeria (sekä väriä), kunnes saat pursotettavan kuorrutuksen.

Pane kuorruteseos voipaperitötteröön tai minigrip-pussiin. Sulje ja leikkaa pussin kulmaan pieni reikä. Pursota ja koristele piparit. Anna kuivua.

Näin ”maalaat” koko piparin:
Tee paksu kuorruteseos ja pursota sillä piparien reunat. Anna kuivua. Ohenna loput käyttämästäsi seoksesta pienellä määrällä vettä, sitruunamehua tai valkuaista – tai tee uusi, hieman juoksevampi kuorruteseos. Levitä seos piparin keskelle. Sopivan löysänä se leviää lähes itsestään koko piparille, mutta pursottamasi raja pitää sen aloillaan.

Katso tarkemmat kuorrutusvinkit täältä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hämähäkit

Halloween-reseptit

Karkki vai kepponen? Katso ohjeet ja koristeluvinkit hurjiin Halloween-tarjottaviin.

Hurmaava mustikkakakku

Onnea isälle!

Isänpäivää vietetään marraskuun toisena sunnuntaina isien kunniaksi ja muistoksi. Miten teillä juhlitaan?

Muscovado suklaakakku

Leivo suklaaherkkuja

Herkullisen täyteläinen suklaakakku vie kielen mennessään.

Fariiniruudut

Pellillinen herkkuja

Uunipellillisestä riittää herkullista tarjottavaa kotiin tai työpaikalle.

Amerikkalaiset pannukakut

Letut, pannukakut ja vohvelit

Herkkusuut pitävät letuista, jotka nautitaan tietenkin itse tehdyn marjahillon kera.  

Mustikka-kauramuffinit

Muffinit ja kuppikakut

Kokeile näitä helppoja ja herkullisia ohjeita ja päästä mielikuvitus valloilleen!