Kova ja kestävä piparikuorrutus (pikeeri)

Kovempi ja kestävämpi kuorrutus piparkakuille saadaan, kun tomusokeri sekoitetaan valkuaisen ja sitruunamehun tai etikan kanssa.

PT10M

5 minuuttia

Arviot (623 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

1 kananmunan valkuainen
n. 3 dl Dansukker Tomusokeria tai Luomutomusokeria
3–5 tippaa sitruunamehua tai etikkaa
(elintarvikeväriä)

Ohjeet

Erota valkuainen huolellisesti keltuaisesta. Vatkaa valkuainen kevyesti. Lisää sitruunamehu tai etikka ja tomusokeria (sekä väriä), kunnes saat pursotettavan kuorrutuksen.

Pane kuorruteseos voipaperitötteröön tai minigrip-pussiin. Sulje ja leikkaa pussin kulmaan pieni reikä. Pursota ja koristele piparit. Anna kuivua.

Näin ”maalaat” koko piparin:
Tee paksu kuorruteseos ja pursota sillä piparien reunat. Anna kuivua. Ohenna loput käyttämästäsi seoksesta pienellä määrällä vettä, sitruunamehua tai valkuaista – tai tee uusi, hieman juoksevampi kuorruteseos. Levitä seos piparin keskelle. Sopivan löysänä se leviää lähes itsestään koko piparille, mutta pursottamasi raja pitää sen aloillaan.

Katso tarkemmat kuorrutusvinkit täältä.

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Hurmaava mustikkakakku

Parhaat juustokakut

Kaikenlaiset juustokakut ovat nykyään makeista leivonnaisista varmasti ne suosituimmat, kun tarvitaan herkullista ja näyttävää tarjottavaa.

Fariinimarengit

Nyt juhlitaan!

Ihana juhlasesonki on taas täällä. Klikkaa ja katso inspiroivat leivontareseptit kaikkiin kevään ja kesän juhliin.

Juustopiirakka

Suolaista leivontaa

Suolaiset piirakat sopivat salaatin kera lounaaksi ja iltapalaksi, piknikille ja brunssille sekä kahvipöytään makeiden tarjottavien rinnalle.

Herrasväen sitruunaiset pikkuleivät

Leivo pikkuleipiä

Saako olla herkullinen pikkuleipä tai cookie kahvin kanssa? Purkillinen itse leivottuja pikkuleipiä on mainio vierasvara, herkullinen juhlapöydän tarjottava ja arkipäivän piristys.

Mangopannacotta

Helppo pannacotta

Italiasta kotoisin oleva pannacotta on suussa sulava kermavanukas. Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat tämän herkullisen jälkiruoan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Onnistuu aina!

Marinadi naudanlihalle

Mainiot grillimarinadit ja mausteseokset

Herkullisilla marinadeilla syvennät tai korostat lihan ja kalan makua nopeasti ja helposti. Grillimarinadeissa sokeri ja siirappi pyöristävät vahvoja mausteita ja antavat karamellisoituessaan herkullista makua ja paistoväriä.