Kääretorttuleivokset

Kääretortusta teet helposti nopeat leivokset vaikkapa yllätysvieraille! Täytä hillolla ja koristele kermavaahdolla ja marjoilla.

4 annosta

PT25M

30 minuuttia

Arviot (189 kpl)

Arvioi resepti

Ainekset

4 kananmunaa
1 1/2 dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
1 dl vehnäjauhoja
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta

Täyte
n. 2 dl hilloa

Koristeluun
kermavaahtoa
marjoja

Ohjeet

Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi varovasti sekoittaen muna-sokerivaahtoon.

Kaada taikina leivinpaperin päälle pellille. Paista 225 asteessa uunin keskiosassa 7–10 minuuttia.

Pane puhdas leivinpaperi työpöydälle ja ripottele pinnalle ohut kerros Siro-sokeria. Kumoa kypsä torttulevy sokeroidun leivinpaperin päälle. Poista paistoleivinpaperi varovasti ja anna torttupohjan jäähtyä hetki. Levitä hillo kevein vedoin levylle ja rullaa torttu tiiviisti leivinpaperia apuna käyttäen. Anna kääretortun mielellään maustua jääkaapissa muutama tunti ennen tarjoilua.

Leikkaa kääretortusta 4 viipaletta ja laita ne tarjoilulautaselle kierrekuvio ylöspäin. Pursota päälle kermavaahtoa ja koristele marjoilla.

Vinkki!
Pieni määrä marjahilloa helposti ja nopeasti, katso ohje: Näppärä mikrohillo

Tervetuloa kysymään Dansukker-tuotteista ja niiden käytöstä.

Britakakku

Ihana mansikka-aika

Mansikka taitaa olla kesän ykkösherkku. Popsi mansikoita sellaisenaan, leivo perinteinen täytekakku tai britakakku tai pyöräytä jälkiruoka.

Seljankukkamehujäät

Tee itse jäätelöä ja mehujäitä

Kesään kuuluu ehdottomasti samettinen jäätelö, jota on helppo tehdä myös itse. Raikkaat mehujäät maistuvat hellepäivänä.

Limettipannacotta

Kesän paras ja helpoin jälkiruoka

Dansukker Hyytelösokeri Multin avulla valmistat herkullisen pannacottan eli italialaisen kermavanukkaan näppärästi ja nopeasti ilman liivatetta. Kruunaa jälkiruoka kesän marjoilla.

Tee itse hilloa ja mehua

Tee itse hilloa ja mehua

Hillojen keittäminen on helppoa. Kasviperäisten Dansukker Hillosokereiden avulla työ on jo puoliksi tehty! Hyvän mehun saat höyryttämällä marjat mehustimessa tai keittämällä ne kattilassa. Katso parhaat vinkit ja ohjeet säilöntään.

Mökkiläisen mustikkapiiras

Mustikka on oiva piirakkamarja

Mustikka on sekä herkullinen että terveellinen marja, joka sopii monenlaisiin leivonnaisiin.

Herkullinen herukkapiirakka

Puutarhan herukat ja karviaiset

Puutarhamarjoista loihdit maistuvat jälkiruoat, leivonnaiset, mehut, hillot ja hyytelöt.