Mansikkasosehillolla täytetty kääretorttu - Dansukker

Kääretorttu

20 palaa 15 minuuttia
Leivo kääretorttu kahvipöytään! Onnistut varmasti, kun vatkaat munat ja sokerin hyvin kuohkeaksi ja lisäät jauhot varovasti sekoittaen.
Kääretorttu
Arvioi: (880kpl)

Ainekset

  • 5 kananmunaa
  • 1 ½ dl Dansukker Siro erikoishienoa sokeria
  • 1 dl vehnäjauhoja
  • ½ dl perunajauhoja
  • 2 tl Dansukker Vaniljasokeria
  • 1 tl leivinjauhetta

Täyte

  • 3 dl mansikkasosehilloa

Voitele leivinpaperi ja siirrä se uunipellille. Kuumenna uuni 200 asteeseen.

Vatkaa huoneenlämpöiset kananmunat ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Sekoita keskenään kuivat aineet ja lisää seos muna-sokerivaahtoon kevyesti sekoittaen.

Levitä taikina leivinpaperin päälle uunipellille. Paista uunissa noin 8 minuuttia, kunnes levy on tasaisen vaaleanruskea ja kypsä.

Levitä puhdas leivinpaperi työpöydälle, ripottele päälle Siro-sokeria ja kumoa kypsä torttulevy leivinpaperille. Jäähdytä hetki ja levitä hillo kevyin vedoin. Kääri levy leivinpaperia apuna käyttäen tiiviiksi rullaksi, sulje päät huolella ja siirrä kääretorttu pariksi tunniksi jääkappiin. Viipaloi ja nauti marjamehun tai kahvin kanssa.


Katso ohje: Mansikkasosehillo 

Reseptin on laatinut

Dansukker

;